Sunday, July 24, 2011

Hasil Dari Usahaku...

Wooo..lama nya x conteng-conteng blog ni...sibuk? ermm..x derlah sibuk sangat tapi line ternet jer "BENGONG" kat opis ni, almaklumlah barang kerajaan bukannya sdn.bhd ek..hehehe. tu pasal postpon-postpon tuh..hari ni harap2 ok..klu kata x der benda nak share, rasanya belambak dalam fikiran itupun x tahu nak longgok kat mana..hari tu luna ada ambik cuti 3 hari, cat bilik..boring tgk bilik x der mood nak tidur..comel x setelah di kejekan luna...




Ini Lukisan luna lukis sendiri..Lawakan..

Yg ni bunga kat dinding buat sendiri, termaksud lukisan 'tu' mula2
bercinta dengan En. Husband..

3 comments:

LidaRahim said...

walla.. bunga hok cat tu lawa rrrr... nanti nok wat kat bilik damya gak lar.. hehe

cik luna ada amek upah cat tak?? haha

p/s : sokmo2 gak update blog tu.. doh la duk jauh ngan ore.. huhu. rayo ni mari jale dumoh kekda deh?? ai raya kat kelate uuu hoyehhhhh

dlema... said...

lawo rrrr..
cik luna nk tanyer upah cat bape eh???? hikhik..

lunacutee said...

emm..LR tu..ambik ubah bunga sajer sekuntum 20hinggat..ikut size yer..kecik skali 20 hinggit..nak update guano gak..ternet slok sokmo..Dlema:harga boleh dirunding tapi klu dah sana makan minum kena tanggung yer..ikut pakej..hahahah